Povabilo za oddajo predlogov, za nagrade ZRVS

Spoštovani!

Združenje vsako leto podeljuje priznanja/nagrade ZASLUŽNA RAVNATELJICA/ZASLUŽNI RAVNATELJ. V skladu s Pravili za podelitev priznanj/nagrad Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije lahko priznanje/nagrado prejmejo člani Združenja, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:
- so člani Združenja,
- so zaposleni v vzgoji in izobraževanju najmanj 20 let,
- uspešno vodijo vrtec/šolo vsaj dva mandata,
- vrtec/šola, ki jo vodijo, je v tem času dosegel/la vidne uspehe na pedagoškem, organizacijskem, programskem, tehnološkem, inovacijskem ali mednarodnem področju,
- so dejavni v Združenju,
- prispevajo k pedagoški teoriji in praksi.

Predloge oz. pobude za podelitev priznanja/nagrade lahko člani Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije, vzgojiteljski/učiteljski zbor vrtca/šole podajo do 29. 3. 2019, zato vas prosimo, da ne spregledate razpisa. Obenem vas prosimo, da se držite navodil in utemeljitev pobude podate v zgoščeni obliki - do največ 1000 znakov. Verjamemo, da je med nami veliko uspešnih ravnateljic/ev, ki izpolnjujejo pogoje za podelitev, zato se veselimo vaših predlogov.

Podrobnosti za predlagane kandidate, za katere pripravite predloge v regijskih aktivih ravnateljev, zapišite v priložen OBRAZEC in ga pošljite na mail predsednika komisije za podelitev nagrad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do 29. 3. 2019.

Predsednica združenja:
Romana Epih

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.

  

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive