Razpis za podelitev priznanj/nagrad ZRVS

Spoštovani!

V lanskem letu je Združenje prvič podelilo priznanja/nagrade ZASLUŽNA RAVNATELJICA/ZASLUŽNI RAVNATELJ. V skladu s Pravili za podelitev priznanj/nagrad Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije lahko priznanje/nagrado prejmejo člani Združenja, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

- so člani Združenja,
- so zaposleni v vzgoji in izobraževanju najmanj 20 let,
- uspešno vodijo vrtec/šolo vsaj tri mandate,
- vrtec/šola, ki jo vodijo, je v tem času dosegel/la vidne uspehe na pedagoškem, organizacijskem, programskem, tehnološkem, inovacijskem ali mednarodnem področju,
- so dejavni v Združenju,
- prispevajo k pedagoški teoriji in praksi.

Predloge oz. pobude za podelitev priznanja/nagrade lahko člani Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije, vzgojiteljski/učiteljski zbor vrtca/šole podajo do 31. 3. 2016, zato vas prosimo, da ne spregledate razpisa v priponki. Obenem vas prosimo, da se držite navodil in utemeljitev pobude podate v zgoščeni obliki - do največ 500 besed.

Verjamemo, da je med nami veliko uspešnih ravnateljic/ev, ki izpolnjujejo pogoje za podelitev, zato se veselimo vaših predlogov.

Dokumenti razpisa:
- VABILO - razpis za podelitev nagrad ZRVS
- PRAVILA za podelitev priznanj/nagrad ZRVS
- OBRAZEC - Pobuda za podelitev priznanj/nagrad ZRVS

Priznanja in nagrade bomo letos slavnostno podelili v okviru posveta Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije, predvidoma v ponedeljek, 9. 5. 2016 ob 20.00 uri v prostorih hotela Livada v Moravskih toplicah.


mag. Breda Forjanič, predsednica ZRVS

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.

  

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive