3. regionalna konferenca ravnateljev in direktorjev šol JV Evrope v Beogradu

Spoštovane članice in člani Združenja ravnateljic in ravnateljev vrtcev Slovenije,

v priponki je vabilo na regionalno konferenco ravnateljev v Beogradu, kjer računamo na vašo udeležbo.

***

TRETJA REGIONALNA KONFERENCA ZDRUŽENJA RAVNATELJEV IN  DIREKTORJEV ŠOL IN VRTCEV V JUGOVZHODNI EVROPI
Beograd, 25. - 27. oktober 2015

Na 3. regionalni konferenci ravnateljev in direktorjev šol JV Evrope, ki bo potekala v Beogradu (hotel Slavija) od 25. - 27. 10. 2015, organizator pričakuje približno 400 udeležencev in 6 držav (Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne gore, Makedonije, BiH). Iz Slovenije načrtujemo odhod do 50 ravnateljev vrtcev, OŠ in SŠ s gimnazijami oz. direktorjev ŠC. Društvo ravnatelj bo organiziral tudi avtobusni prevoz za vse zainteresirane, zato se za prijavo in informacije v zvezi s konferenco obračajte na:
ZA VRTCE: Barbara Novinec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.;  M: 041/767-607 (odsotna iz LJ. od 25. 7. - 15. 8. 2015)
oz. Nives Počkar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (predsednica Društva ravnatelj – srednje šole, gimnazije, ŠC)

Prijave je potrebno oddati po e-pošti do najkasneje 24. 8. 2015, zaradi rezervacije hotela (delegacija iz Slovenije bo nameščena po dogovoru z organizatorjem v hotelu Christal, ki je nov hotel nasproti hrama Sv. Save in ima zelo lepo urejene sobe). Do 1. 9. 2015 boste na podlagi oddane prijave prejeli na vrtec račun za plačilo kotizacije in namestitve s strani pooblaščene agencije organizatorja posveta in sicer:
Rubicon travel, Vojvode Stepe 146, 11010 Beograd, SRBIJA, telefon: 011 3981 411,  fax: 011 3981 676
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Plačilo bo potrebno izvesti do najkasneje 15. 9. 2015.

Vse informacije v zvezi s kotizacijo, cenami in namestitvijo ter prijavnico najdete v priponki. (Word | PDF)

***

In ne nazadnje mi dovolite, da se vam zahvalim za sodelovanje in delo v tem šolskem letu in vsem skupaj želim čim več brezskrbnih, sončnih in nasmejanih dopustniških dni.

Vse dobro,
mag. Breda Forjanič, predsednica

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.

  

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive