Spoštovane kolegice in kolegi,

Vabimo vas na posvet Združenja ravnateljev vrtcev Slovenije. Dogodek bo potekal v čudovitem okolju hotela Livada v Moravskih Toplicah, in sicer 17. ter 18. aprila 2024. S posebno skrbnostjo smo za vas pripravili bogat in raznolik program, ki verjamemo, da bo prispeval k vaši strokovni rasti in ponudil priložnost za prijetno druženje. Letos smo prvi dan posveta posebej namenili poslovodnemu delu ravnateljevanja z osredotočenjem na finančno pismenost, kar predstavlja pomemben element v učinkovitem vodenju vrtca. Drugi dan posveta bo v sklopu okrogle mize, kjer bosta sodelovala dr. Vinko Logaj in dr. Simon Slokan, ponujena priložnost za poglobljeno diskusijo o avtonomiji in odgovornost ravnateljev. Poleg napovedanih izobraževalnih vsebin bomo poskrbeli tudi za sprostitev in mreženje udeležencev z obiskom medičarstva Celec, kulturnim programom ob svečani podelitvi nagrad ZRVS in inspiracijskim predavanjem Polone Požgan. Te dejavnosti so zasnovane z namenom, da omogočijo prijetno mreženje in sprostitev v čudovitem okolju Moravskih Toplic. Prepričani smo, da bo srečanje v idiličnem ambientu Moravskih Toplic za vse nas nepozabno.

Za udeležbo na posvetu prosimo izpolnite prijavnico in jo pošljite na elektronski naslov predsednika združenja: predsednik@zdruzenje-vrtcev.si najkasneje do petka, 29. marca 2024. Na prijavnici ne pozabite označiti, ali se boste dne 17. aprila 2024 v sklopu promocije zdravja udeležili obiska medičarstva Celec.

Ob prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo po elektronski pošti.

Za uveljavljanje potrditve izobraževanja iz naslova projekta je obvezna prijava tudi preko sistema KATIS. Le- to je potrebno opraviti do 13. aprila 2024. Izobraževanje boste v KATISU našli v KATALOGU PROGRAMOV pod IZVAJALEC: Šolski center Ljubljana, PROGRAMSKI SKLOP: NOO, DEL NAZIVA: Vloga Banke Slovenije pri varnosti našega denarja.

Z naslednjimi dokumenti v priponki smo želeli poskrbeti za vse potrebne informacije:

Prosimo, ne odlašajte z rezervacijo vašega bivanja v hotelu.
Rezervacije so mogoče vse do četrtka, 4. aprila 2024.

Želimo opozoriti, da si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb programa posveta.

Nestrpno pričakujemo vašo družbo in prepričani smo, da bo naše srečanje zaznamovano s koristnimi uvidi in prijetnimi trenutki.

Lep pozdrav,
Tomaž Popovič, dipl. vzg.
Predsednik